Even voorstellen: Hellen van Schijndel

Mijn naam is Hellen van Schijndel en woon samen met mijn man in Ingen, een klein dorpje in de Betuwe. Ik heb 2 dochters van 25 en 23 jaar, beiden zijn inmiddels het huis uit.

Na mijn studie heb ik ruim 20 jaar gewerkt in diverse functies in de uitzendbranche (SPARQ) en als HR adviseur. In die laatste functie verwerkte ik naast de HR taken ook de salarisadministratie. Mijn interesse ging echter steeds meer uit payroll en heb daarom ook op dit gebied de vereiste trainingen PDL en VPS afgerond.

Uiteindelijk heb ik de sprong gemaakt naar een volledige baan als payroll consultant. Na ruim 10 jaar payroll ervaring, vind ik het nog steeds een grote uitdaging om samen met mijn klanten op een efficiënte wijze een goede salarisrun te draaien. Doordat de complexe wet en regelgeving constant wijzigt, is het een dynamische baan en is geen enkele dag hetzelfde.

Naast het werk is sporten en vooral hardlopen mijn passie. Ik heb enkele jaren geleden de halve Marathon van Amsterdam gelopen en wil dit ooit nog eens keer herhalen. Tevens wandel ik veel in de omringende bossen met mijn hond en lees ik graag Noorse trillers.